Thursday, July 5, 2007

Stufstock 5 news

Bilete la Stufstock

...... In perioada 16-19 august, la complexul Marina Park din Vama Veche va avea loc cea de-a 5-a editie a festivalului Stufstock. In acest an vor fi patru zile de muzica, doua scene si artisti din Statele Unite, Italia, Cehia, Bulgaria, Republica Moldova, Mali si Romania.

"Evenimentele de anul acesta, de un calibru nemaintalnit, ne-au obligat si pe noi sa crestem valoarea in zona internationala", a spus Mircea Toma, care a anuntat apoi asocierea Stufstock-ului cu compania Events.

Doua zile de alternatve

Si, daca tot vorbim de o agentie mare de evenimente, ei bine, la Stufstock, Events a facilitat sosirea trupelor americane The Dandy Warhols si The Bloodhound Gang, capetele de afis ale acestei editii.

Cele doua trupe vor concerta in zilele de 17 si 18 august – dedicate rockului alternativ. Alaturi de ele, in cele doua zile vor mai canta trupe precum: Zdob si Zdub, Klimt 1918 (Italia), Last Hope (Bulgaria), Sunshine (Cehia), Phoenix, Luna Amara, Kumm, Timpuri Noi, Travka sau Implant pentru Refuz.

Seara de 16 august este dedicata, potrivit organizatorilor, rock-ului mai dur, iar ultima seara le revine reprezentantilor genurilor funk, jazz si folk. In seara de 19 august, pe scena vor concerta Tuba Project, Defunkt si Trigon.

Nopti albe... africane

Pe langa concertele programate pe cele doua scene de la Marina Park, la Stuf se pastreaza traditia noptilor albe.

La acest capitol, programul muzical va fi electro. Sambata spre duminica insa, rasaritul va fi unul african, alaturi de Abdoulah Diabate, care va fi acompaniat de Alex Harding, Lucian Ban si Dj Silent Strike.

La fel ca si in 2006, si in acest an la Stufstock se va intra pe bilet. Astfel, abonamentele costa 80 RON, iar biletele pe zile: 25 RON (16 august), 30 RON (17 august), 50 RON (18 august) si 20 RON (19 august).

Pentru prima data in istoria acestui festival, fanii isi vor putea procura bilete online, incepand din 6 iulie, de pe site-urile bilet.ro si bilete.ro.

*sursa: metalhead.ro

No comments: